Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Hjälp med träningsprogram och upplägg

31 januari 2013

Jag får många förfrågningar om det här med att få hjälp att komma igång och få program att följa – både träningsprogram kring vilka övningar man ska göra varje pass, till hur man mer planerar ett längre upplägg över flera veckor. Eller hur man promenerar eller joggar på bästa sätt. Vill du komma igång, kicka igång formen inför våren/sommaren eller få bort smärta eller ömhet i kroppen? Då är det dags att ta tag i det nu.

Annons

NU är tiden att börja motionera och röra på dig. NU är tiden att planera framåt. Du vet – det är under vintern som sommarens form byggs upp!

Vill du få hjälp med ett träningsprogram som passar dig, ett upplägg och planering på dina motionspass, kosttips eller att se över din kost? Eller kanske få övningar som kan hjälpa dig att få mindre ont i ryggen eller skuldrorna? Vänd dig till en tränare nära dig.

Jag själv har mottagning här i Stockholm, och du är varmt välkommen att kontakta mig för att komma igång och få hjälp. Min specialitet är att stärka kroppen så du inte har ont och så du inte får ont – eller göra den så stark som möjligt om du redan har skador. Jag har även många personer som vill komma i form allmänt. Jag jobbar mitt i stan, på Access Rehab, där vi har ett träningsrum. Mest jobbar jag dagtider och lunchtider, men det finns även kvällar för den som vill ha det. Hör av dig direkt till mig för att boka tid eller anmäla intresse. Du kan läsa lite mer om mig på min hemsida som är som ett visitkort.

Jag ger även coaching på distans. Det innebär att du även du som bor på andra orter i Sverige kan få min hjälp. Den här distanscoachingen har jag inte skrivit så mycket om hittills på mina sidor, men den växer och jag vet att det finns en hel del som vill använda den. Jag kör kom-igång-grupper med jämna mellanrum. Jag ska skriva lite mer om det här när det blir dags för en ny grupp. Häng gärna med!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar