Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Hoppsan, höll på att glömma!

10 april 2015

Oj oj oj nu höll jag på att missa en bloggdag!  Fredag. Heldag telefonmöten, intervju, planering… Det är länge sen jag pratat så mycket i telefonen som idag. 

Arbetsdagen avslutades med skööönt cykelpass.

Annons

Det är så otroligt härligt att cykla i solen på skogsvägar o höra fåglarnas kvitter. Det ger ju lite annan känsla än att trampa spinncykel i garaget. 

Fast jag måste ju än en gång erkänna att mitt lokalsinne kan gå åt vilket håll som helst. Skulle jag ha levt på stenåldern hade jag nog gått vilse… Ha ha ha. Nu vet jag ungefär omgivningarna runt mig men ändå kan jag ibland spontant känna HELT fel riktning. 

Nåja. Skön lugn cykling. Och så fin kväll hemma. En bra dag.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar