Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Hrrrmmm… att leva som man lär var det ja…

24 augusti 2014

Aj aj aj aj, mina ben! Ha ha, gårdagens HITpass på Gerdahallen tog rejält, trots att jag själv bara körde två pass – och inte ens hela pass. Men mina stackars lårmuskler är verkligen inte återhämtade sen CykelVasan förra helgen.

Annons

Jo visst, jag vet. Man ska ta det soft en vecka efter. Jag gjorde det i början av veckan. Men sen blev det stegrande löpintervaller i 40 minuters pass vilket kändes – men kändes bra. Sen blev det Tabata på hemmaplan. Inte smart, framför allt inte eftersom jag körde en hel del benövningar.
Så gårdagens HITpass på redan sargade ben satt fint. Hrrrmmm…

Undrar hur ledarna på Gerdahallen har det idag efter ytterligare en dag av HITträning idag. Eller rättare sagt, undrar hur de mår imorgon.

Själv är jag i Oslo idag och håller kurs i Mammamage hos Naprapatlandslaget i Majorstua i Oslo. Superskoj och jättetrevlig grupp. Men jag har klara svårigheter att sitta på huk och att ta mig ned till golvet. Ha ha, ser ut som en 90 åring typ.

Att leva som man lär var det ja. Jag gör det oftast. Verkligen. Men den här gången blev det lite tokigt. Samtidigt är det grymt skönt att känns sån träningsvärk..,

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar