Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Hur det gick med gula ryggan…?

4 mars 2014

Jo, tack. Löpningen hem i dag gick riktigt bra! Inte den där tvärtunga känslan alls. Underbart!

Vad jag gjorde? Jo, jag tänkte att det faktiskt kommer att gå långsammare och kännas trögt. Och att jag inte ska hålla ett högt tempo, utan lite mer långsamt med tanke på packning och på att jag inte sprungit på några dagar nu igen. Och det funkade.

Annons

Löpningen kändes rätt lätt. Bra flyt, trots slalom mellan fotgängare på trottoarerna i stan. Jag sprang kortaste rundan hem vilken går rakt genom stan med en massa trafik och folk. Inte den mysigaste rundan, men smartaste idag.

 

OCH! Så tänkte jag att ryggan var grön :). När jag sedan kom hem och kände mig nöjd och belåten satte jag mig ned och tittade på min gula ryggsäck, samtidigt som jag behöll den där sköna nöjda känslan i hela kroppen. Så nu är jag säker på att min gula rygga blir min flyt-rygga! Godnatt!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar