Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Hur jag mår…?

26 juni 2014

Undrar du kanske hur jag mår? Jag vaknade ju med känning i halsen i tisdags när vi skulle bila hit till Åre. Har man ont i halsen ska man ju INTE träna hårt och definitivt inte köra en extremtävling.

I går kändes det lite bättre. Jag var i forsen hela dagen och var lite orolig för att kyla ned mig.

Annons

I morse när jag vaknade så kändes det ännu lite bättre. Känslan i halsen är helt borta. Nu är jag bara täppt i näsan. Så det känns mycket bra och hoppfullt. Det blir nog en tävling för mig på lördag.

Imorgon ska jag softa, paddla lite på Åre sjö i min kajak jag hyrt, ta kabinbanan till toppen och fika med barnen. Samla kraft inför loppet på lördag. Och kurera mig än mer.

20140626-212728-77248014.jpg

För att bli bättre dunderladdar jag mig själv med Proviva, vitlök, ingefära, honung, Greens, kiwi, apelsiner och en massa annat. Min mage var inte helt lycklig idag över all vitlök och ingefära som dräller ned, ha ha. Men jag blir friskare så då är det värt det.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar