Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Hur klär man sig i PLUSgrader?

17 april 2013

Åh, vilken härlig dag idag! Sooool och + 13 grader (drygt) på kvällen vid 18-tiden när jag stack ut på en löprunda.

13 grader. VARMT! Vad har man på sig då när man springer? Det är så jag har glömt bort det helt. Har ju varit så kallt så länge att det är dubbla lager fleece och underställ som gällt. Men 13 grader PLUS! Hur mycket ska man ta bort. Gillar inte bikram-löpning i alldeles för mycket kläder. Men inte heller att frysa så klart.

Annons

Jag kan meddela att det blev perfekt med kläder :). Knäkorta kompressionstights från Salomon först (ja, först underkläder så klart) och sen ett par tights från Casall. Det räckte på underkroppen. Jag gillar ju kompressionskläder. De håller fast det som eventuellt skumpar och skvalpar på låren (fast det ska man väl inte ha så klart…).

På överkroppen en bra behå, idag från Swegmark, sen en långärmig underställströja från Salomon och så en tunn vindjacka från Salomon. Det var allt! Och så klart skor också. Och bra strumpor. Men där är jag helsåld på ullstrumpor så det fick bli Woolpower igen. Jag får se hur jag gör när det närmar sig midsommar…

Annars har det varit en lugn dag i VABtecken. Min 10-åring vaknade med feber i morse – tydligen fler som är sjuka i hans klass nu. Så det blev till att ställa in möte och vara hemma. Rätt mysigt det med, när man ställt om mentalt.

Idag kändes det verkligen som att våren är på väg. Varma blåsande vindar som töar bort all snö. Yes!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar