Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Hur min kropp känns…?

6 juni 2014

Jo tack, oförskämt fint. Båda vaderna är fortfarande mer strama än vanligt efter marathonkrampen, men nu kan jag faktiskt gå riktig hyfsat även direkt på morgonen. I början av veckan ville liksom inte fotleden riktigt böja sig som den skulle så jag höll på att tippa bakåt hela tiden när jag stod på fotsulorna, ha, ha. Men nu är det bättre. Lite känning kvar så det blir nog en massage i veckan.

Annons

Annars känns kroppen bra. Jag har ändå vilat hela veckan och bara promenerat lite. I dag mjukstartade jag upptrappningen inför Åre Extreme. Lite mjuk rodd och cykling hemma i tidiga morgontimmar fick starta både dagen och träningen.

 

20140606-084952-31792875.jpg

Roddmaskinen är från CA Träningsutustning som jag verkligen kan rekommendera om du letar efter hemträningsprylar av hög kvalitet som är något använda och därigenom ligger hyfsat i pris.

Så kroppen: bra! Får se hur den svarar nu i veckan när det ska till lite tuffare pass.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar