Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

I Norge också

9 april 2013

Jag fick just tidningar från Norge skickat till mig. Två nummer av LevBra – Norges motsvarighet till MåBra. Där finns några av mina artiklar med. Så tipsa dina vänner i Norge att köpa tidningen!

 

Annons

Du som är en trogen MåBra läsare känner nog igen artiklarna. De har alla varit i MåBra tidigare. Nu har de översatts till Norska och ges ut där.

Jag måste bara säga att jag tycker att det är så otroligt skoj att läsa mina egna artiklar på norska. Det låter så käckt! Så jag har läst igenom dem alla och ibland funderat på vad jag egentligen skrev om i den svenska variaten – alla ord är ju inte helt lika i våra språk.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar