Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Ica, hur tänkte ni nu?

7 december 2012

Det är jättefint att man vill satsa en del av sina intäkter till välgörenhet. Men Ica, kunde ni inte ha tänkt ett varv längre innan ni valde produkt att satsa på i insamlingen till Childhood? Julmust!

Annons

I reklamen står det: ”Framtiden blir så bra som våra barn mår, och därför samarbetar vi med Childhood.” För varje flaska julmust man köper så går 3 kr till Childhood. Ja, det är ju fint. Men varför JULMUST?

Så fyll de svenska barnen med socker så de blir feta, sockerberoende och sockerstissiga. Är det det som är framtiden här i Sverige? Eller välj lightvarianten fylld med kemiska ämnen.
Icas reklam säger att framtiden blir så bra som våra barn mår. Och våra barn kommer definitivt inte att må så bra med kropparna fyllda med socker och kemikalier. Dessutom lär vi våra barn att socker är bra. Julmust kan man dricka hur mycket som helst av för då hjälper vi andra barn. Jamen SUCK! Big-time SUCK! Kunde ni inte ha valt något annat i stället? Ni har ju affärerna fyllda med bra livsmedel!

Här är en lista som hjälp på traven:
* Nötter! Hör definitivt julen till
* Clementiner: hur juligt som helst
* Apelsiner: stora söta fina, lite mycket socker kanske men ändå bättre än julmust
* Blanda valfria färska frukter: perfekt!
* Gummiband att träna med: perfekt att få igång våra svenska barn samtidigt och skapa en bättre framtid även här. När man ändå är igång, typ.
* Balansboll: skoj, rulligt, roligt
* Jul-frisbee översållad med Ica-loggor: perfekt att kasta till varandra i snön och få dubbel motion
* En rubiks-kub eller något annat som i alla fall ger hjärnan utmaning och motion

Eller vad har du för bra förslag till ICA inför nästa år? Fyll gärna på i kommentarsrutan. Så skickar jag in allt till ICA, jag lovar.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar