Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Inspirationsdag på Gerdahallen

7 mars 2015

I dag har jag Gerdahallen haft sin inspirationsdag GHID15. Jag har haft tre inslag:

* MammaMage workshop inledde dagen för mig

 

 

* Magen i fokus kom därefter. Det var planerat som en workshop med övningar att prova på och det var förberett med träningsmattor i salen. Sen kom det deltagare, och deltagare… och deltagare. Till slut var salen smockfull med sittande åhörare. Skoj!

Annons

Men – hur skulle vi få plats att prova övningar? Lösningen blev att vi flyttade ut en del av den praktiska delen till korridoren utanför. Funkade fint.

Lite lunch med tid att prata med alla kollegor och andra som man känner. Jätteskoj att träffa Blossom igen, Sofia Åhman, Anna Lindh med flera. Det är en stor del av behållningen att vara ute på event – att få träffa alla goda kollegor igen!

 

Dagen avslutades med en praktisk klass/workshop i ”Skadefri löpning” – om hur man kan träna djupa muskler för att få kroppen att hålla bättre för löpning med fokus på knän, höfter och mage/rygg. Skoj! Många deltagare.

Tusen tack för suveränt event idag Gerdahallen! Underbara deltagare och härlig stämning – som alltid. Vill du kolla på foton från dagen? Leta efter #ghid15 på Instagram.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar