Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Internationella kvinnodagen och kvinnohälsa

8 mars 2015

I dag är det internationella kvinnodagen. Jag känner mig enormt tacksam att få ha fötts och bo i ett land som Sverige där vi kvinnor har en stor möjlighet att förverkliga våra drömmar, mål och visioner. Nu får jag säkert några tyckare på mig som anser att allt kan bli bättre, och det säger jag inget om. Fast jag är tacksam för det som är idag, jämfört med många andra länder.

Annons

I dag vill jag slå ett slag för kvinnors hälsa, coh framför allt det man kan göra själv. Motionera, äta bra och gå på regelbundna hälsokontroller. Kom även ihåg att undersöka dina bröst regelbundet själv för att lära känna brösten och för att då kunna upptäcka eventuella förändringar tidigt. Så du kan undersöka att de är godartade.

Sensi Femme logo

Brösthandsken Sensi Femme är ett riktigt bra hjälpmedel för att få bra känsla över brösten. Beställ den gärna här, och ange ”MammaMage” (från mitt företag) så går 15 % av handskens pris direkt till bröstcancerforskningen. Jag har ett avtal med Sensi Femme om detta med MammaMage.

SensiFemme_5730_ask_logo

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar