Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Jag är beroende!

8 januari 2014

Hur klarade jag mig utan den förut? Pulsklockan alltså. Jag använder en Polar RCX5 nu – en multisportklocka som det även funkar att simma med – men det har jag inte testat ännu. Med pulsklockan kan jag se alla mina pass, se hur pulsen låg under passet, i vilka zoner jag jobbade och hur mycket passet belastar kroppen – det vill säga när jag är återhämtad inför ett nytt pass igen.

Annons

20140108-222732.jpg

 

Här är mitt intervallpass från i förrgår. By the way kan jag ju informera om att det är plågsamt skönt att gå nedför trappor nu. Träningsvärk! Var ju ett tag sedan jag körde sådana här intervaller med explosiv benträning. Överkroppen känns hur bra som helst. Men beeeeenen! De KÄNNS kan jag säga.

 

140106 intervall hemma KW

 

När jag här om dagen körde ett roddpass glömde jag slå på pulsklockan. Det är nästan så jag funderade på att upprepa passet en gång till bara för att få det loggat. Som någon sa – om passet inte är loggat, räknas det då…?

 

Så otroligt skoj att se all information. För dig som inte har testat ännu – prova! Jag har testat i omgångar men aldrig riktigt fastnat. Men den här gången är jag fast!
Och med Polar Loop blir det extra roligt. Men den skriver jag mer om i ett annat inlägg.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar