Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Jamen den är ju så snyyyygg!

17 mars 2013

Jag har egentligen aldrig förr fastnat för klockor. Jag vet en kompis till mig som kunde lägga 15.000-20.000 på en klocka. För mig var det rena science fiction. Klocka var något som visade tiden. Punkt. Eller möjligen pulsen. Men att det var ett smycke… njaaääää.

Annons

Men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig. På ”mogna” dagar. Det har jag gjort. Jag har fått inblick i att det finns otroligt fina klockor – som ÄVEN visar tiden :). Det blir lite av ett Kinderegg: både funktionell OCH snygg. Dessutom behöver de ju faktiskt inte alls vara svindyra bara för att de är snygga.

Min senaste klock-kärlek är den här skönheten.

Daniel Wellington. Lät först som ett par gummistövlar tyckte jag. Men jag är ju inte heller känd för att vara speciellt märkeskunnig. Snygg är den i alla fall. Så ren. Så enkel. Jag gillar skarpt! Och armbandet är lite skoj, speciellt.

Så nu är det slagsmål om min vänstra handled. Och Daniel är en favorit. Fast emellanåt måste jag erkänna att jag är Daniel otrogen – då får pulsklockan platsen.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar