Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Jodå, den hade kraschat

25 september 2013

Mätaren var totaldöd. Den hade till och med tappat minnet om att det var jag som var registrerad på den. Så allt fram till idag är borta. Igen! Otroligt.

Så nu har jag fått en ny mätare. Igen. Min tredje. Får se hur den funkar då. Nu kan jag bara ha den till måndag morgon, så mätningen blir inte fullt en vecka lång.
På Huddinge var systrarna lite bekymrade o tyckte det var smått pinsamt. Tydligen är det inte ovanligt att mätarna slutar att funka. De har tydligen bett om nya en längre tid, men inte fått några ersatta. Så nu har de ett gäng dåliga mätare som ständigt kraschar och leder till besvär och merjobb för alla.

Annons

Min nya mätare är på plats i alla fall. Håll nu tummarna att den orkar ända till måndag morgon. Och att den minns all min data då.
Nu: ombyte och mot Hammarbybacken för nya intervaller. Om jag får mäta i några veckor till blir jag i alla fall vältränad…

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar