Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Kalasdags – att äta eller inte äta

10 maj 2013

I dag har vi haft kalas här hemma. Det är min yngsta som fyllt 8 år idag.

Tårtan från morgonen precis innan vi ska gå in och skönsjunga för honom.
Jag får ofta frågan om jag äter tårta, bullar och bakverk, eller om jag helt skippar det. Tar en slät kaffe i stället.
Visst äter jag, när jag vill och när det är gott. I dag gjorde vi vår egen jordgubbstårta och kunde själva bestämma hur mycket grädde, jordgubbar och sylt det skulle vara i den. Och den blev gooood!

Annons

Jag tror man kan äta allt, men inte alltid. Och att man väljer något gott när man väl äter. Jag menar, det är ju ingen idé att äta något man inte gillar. Däremot äter jag inte något bara för att någon annan vill att jag ska äta. Och jag äter inget som jag inte tycker om – det är ju meningslöst. Jag äter bara så mycket som jag vill ha, så får jag en megastor bit av ett bakverk så ber jag om en mindre bit. Funkar inte det så äter jag bara det som jag vill ha. Och lämnar resten. Ingen blir ju  gladare av att jag fyller min kropp till bredden med saker som du inte egentligen vill ha.

Så idag har vi haft kalas, först själva och sedan med kompisar.

Skön fredagskväll önskar jag dig!

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar