Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Smärre ”knächock”

23 juni 2014

Jag väntar just nu på Access Rehab för att David Felhändler ska ta en titt på min kropp och fixa en sista ”service” inför Åre.

Jag fick en liten chock när jag igår låg på rygg på golvet och tittade på mina knän. Se vilken skillnad det är i höjd mellan dem! Ojämnheten kommer nog av låsningar i ländrygg och bäcken. Jag har inte gjort något speciellt utan det är låsningar som kommit av olika rörelser. Och ingen direkt krasch i helgens backar heller.

Annons

20140623-130331-47011101.jpg

Sen ska Maria Granqvist, också Access Rehab, sätta några nålar och ström kring knäet för att öka cirkulationen. Just nu handlar det främst om att ha kroppen i bästa möjliga läge. Inga alltför ingående behandlingar utan mer hålla allt i trim. Kroppen skapar ju en inre balans av alla sina kompensationer. Går man in och skiftar något grundläggande nu när jag tränar så pass mycket, så kan jag få mer ont tillfälligt. Och det vill jag inte ha just nu inför Åre.

20140623-130529-47129884.jpg

Här ligger jag med ström genom nålarna på mitt knä. Känns lite skönt när musklerna jobbar.

PS
Jag kan även meddela att mina knän nu är jämnhöga efter Davids behandling. Stort GILLA på David Felhändler.

Och du, du ger väl din kropp regelbunden service? För låsningar kan uppkomma av träning och rörelse, likväl som av stillasittande arbete och för lite motion.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar