Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Kompressionskläderna

15 oktober 2010

Kläder som trycker åt kring benen är det senast just nu. I augustinumret testade jag tillsammans med Annika plagg och jag måste säga att jag blev glatt överraskad av dem. I dag använder jag mest kompressionstights hela tiden. Oavsett jag springer utomhus eller är med på pass inomhus. Otroligt skönt och det känns verkligen som att återhämtningen snabbas på så jag blir redo för nästa pass tidigare. Tightsen finns både med korta och med långa ben, skönt nu när höstkylan nyper i skinnet.

Annons

Det kom ett mejl där Elisabeth frågade om inköpsställen. De vanligaste märkena som Salomon och Casall bör finnas i större sportaffärer. Eller kolla på deras näthandel eller på www.salomon.se eller www.casall.se. De sköna 2XU kläderna finns att köpa på  www.cykelcity.se eller www.enjoysport.se

Lycka till

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar