Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Kondition på maskiner

29 mars 2013

Då har jag lyckats med ännu en sak. 60 minuter på konditionsmaskiner fördelat på 45 minuter crosstrainer o 15 minuter cykling på jordens mest märkliga cykel. Det gick bara inte att ställa in lutningen på sadeln utan den tippade i en brant nedförsbacke framåt. Armar o axlar fick automatisk träning eftersom jag fick spjärna emot ordentligt för att inte glida av.

Annons

Att jag skriver ”lyckats” beror på att jag sällan tränar några längre pass på konditionsmaskiner.
Jag är ingen direkt fantast av konditionsmaskiner fast jag tycker det är toppen att de finns för personer som inte kan/vill träna på annat sätt. Som nu. När barnen är själva på hotellrummet. Mycket enklare att konditionsträna inomhus och de kan komma ned till mig när som helst om nåt händer, än om jag sticker ut o springer en timme.
Annars tränar jag mycket hellre utomhus, känner vinden, dofterna, årstiderna… Men visst är det bra att maskiner finns!

Men nu blev det en timme. Passade på att testa olika tekniker på crossen o körde en hel del ryggträning när jag aktivt bromsade handtagen i slutpositionen o drog tillbaka med ryggen. Riktigt skönt!

Glad påsk förresten.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar