Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Korrläsning av nytt träningshäfte

10 september 2013

I dagarna sitter jag med korrläsning av mitt senaste träningshäfte: gummibandsträning som ges ut av SISU Idrottsböcker i november i år. Samtidigt kollar jag en massa foton på övningar, eftersom det ingår en stor övningsbank, liksom filmer på mig och Marcus Nordahl (PT Mackan) när vi visar hur alla övningar utförs. Till boken hör digitalt material som man kan titta på på webben – perfekt för att se vad som verkligen händer mellan punkt A och punkt B i rörelsen.

Annons

IMG_3756

Några övningar med dubbla gummiband

 

IMG_3728

En del övningar med Gymstick. Och en massa övningar med ”vanliga” gummiband.

 

 

 

 

 

Det är lite speciellt att se sig själv på film. Jag har vant mig att se foton på mig själv efter alla år, men det där med film och röst är en speciell avdelning. Ändå har jag sett mig själv prata och träna under 25 år på filmer. Ändå känns det så ovant! Men om jag jämför mot hur det kändes förut så går det ju kanonbra nu!

Vill du ha tips om hur du kan använda dina gummiband hemma så kan du hålla ögonen öppna efter träningshäftet när det kommer ut. Häftet vänder sig förvisso i första hand mot idrottare och föreningar men alla som tränar med gummiband hittar många bra övningar att utföra både hemma och på  resa.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar