Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Kräksjuka!

16 december 2012

Som jag skrev i förra inlägget så vaknade jag strax efter klockan 4 i morse av snöskredet från taket. Och precis när jag höll på att somna in vid 04.30 så kom äldsta killen uppför trappan och var riktigt ledsen. Han hade kräkts ned golvet i sitt rum. Tack och lov hade han fått ut huvudet utanför sängkanten… Så nu har vi kräksjuka här. Hua.

Annons

Sprit säger jag bara. Handsprit! Och en bra handkräm. Tycker det kan vara ett bra tillfälle att testa en ny handkräm som jag fått prova. Gjord på ekologisk rapsolja.

Och så får det bli extra Actimel för oss alla. Ja, utom kräksjuka sonen. Hans mage får vänta litet eftersom Actimel är baserat på mjölk. Kokt vatten är just nu hans diet. Som hans mage faktiskt kan behålla, så det går åt rätt håll.

Du vet väl att Actimel och liknande produkter innehåller bra bakterier för tarmarna och boostar immunförsvaret. Finns i en massa olika smaker.Och alla i min familj har egna smaker. Fast Anders och jag  brukar kunna ensas om en smak.

Har du något bra knep för att försöka hålla dig frisk när andra är magsjuka? Vilka är ditt knep?

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar