Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Kroppen jobbar alltid FÖR dig

17 oktober 2013

Tack för alla fina ”heja” mejl och kommentarer till mitt inlägg om min påsiga mage.

Jag funderade länge på om jag skulle lägga upp inlägget – efter att jag skrivit det. Tänkte att det kanske mest ser ”osmakligt” ut. Ja, du hör ju vad itutad jag också är med hur det ”ska se ut”.

Annons

Men jag tänkte att jag ju faktiskt vill visa att verkligheten inte alltid ser så perfekt ut i alla lägen (eller kroppspositioner). Så jag lade ut det.

Jag är glatt överraskad över alla fina kommentarer jag fått. Stort tack!

 

Var snäll mot din kropp. Tänk på att den jobbar FÖR dig i alla lägen – inte emot. Kroppen gör alltid sitt bästa utifrån de förutsättningar som den får. Så hjälp den och ge goda förutsättningar genom regelbunden rörelse – det behöver inte alltid vara hård motion utan RÖRELSE är viktigast – och bra mat som innehåller näring (och inte bara kalorier).

Ge dig själv kärlek och acceptera det som finns. Sen kan man som sagt alltid se vad som går att förändra – om man vill det – och vad den förändringen kostar i tid och energi. Och om man är beredd att lägga ned den kostnaden :). Kram alla fina kvinnor – och män för den delen också! Vi är vackra!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar