Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Kvällens härliga föreläsning

6 mars 2013

Oj vilken skoj kväll! 170-180 personer kom till gymnasieskolan här i Oskarshamn och lyssnade till min föreläsning ”Ta hand om din kropp – var ska du annars bo?”.

I väntan på åhörarna.

Så skoj att få delge så många berättelser, tankar och inspiration. Och tack alla för fina kommentarer efteråt! Jag älskar verkligen att möta människor på det här sättet, och få ett fint samspel. Tiden går så fort! Två timmar bara borta.

Annons

Tack till Oskarshamns kommun som samarrangerade kvällen tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan.

I morgon väntar Mönsterås. Hoppas på lika många deltagare då… :).

Men jag tänkte ju inte riktigt till när det handlar om öppettider och sånt. Allt är ju stängt efter kl 21. Allt. Jag hittar i alla fall inget här i närheten som är öppet. Och jag var vid hotellet igen 21.02. Så det blir inget att tugga på ikväll, som jag hade tänkt.

Men mums, jag har ju två goda äpplen och en clementin i väskan. Knorr, knorr säger magen – lite för lite. Har just letat igenom väskorna efter någon gammal bortglömd sportbar eller nåt, men inget alls. Blir till att mumsa frukt och dricka vatten. Fest!

Något att komma ihåg till imorgon kväll… Undrar när frukosten öppnar. Längtar redan…

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar