Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Lite tätare inlägg?

7 november 2012

Jag har fått frågor om jag kan inte skriva lite mer om mig själv här på bloggen. Om min egen träning, hur jag lever och vad jag gör. Alltså lite mer personliga inlägg, blandat med  info och svar på era specifika frågor (som jag gjort hittills). Och visst kan jag göra det. Om det är ett önskemål. Vad säger du?

Annons

Önskar du att jag uppdaterar bloggen lite oftare och skriver lite mer om träning, nyheter som jag ser, vad jag testar för redskap själv, tips om snacks och sånt som jag äter själv eller som är nyttiga och bra?

Om önskemålet finns så börjar jag uppdatera mer och skriver fler och lite kortare inlägg – också. Jag SKA även bli bättre på att ta egna bilder då… 🙂

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar