Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Lucka 1: ägna dig själv full uppmärksamhet

1 december 2012

Så här första december så börjar det på riktigt kännas att julen vankas. Adventsljusen är framplockade, julkalendern har startat och imorgon tänder vi det första ljuset i ljusstaken. Nedräkningen har börjat.

Annons

Min tanke i dag är att lägga in tid för dig själv. Själv bokade jag in en timmes massage idag hos Camilla Williams på Rehabkliniken. Underbart skönt!

Även om det inte går att få in en hel timmes massage kan det handla om en andningspaus i vardagen. Sitta ned och LYSSNA på en favoritlåt och låta tanken och kroppen flyta iväg för en stund, gå ut en stund och promenera och bara känna hur skönt kroppen känns och finnas här och nu – se det som finns runtomkring. Eller läsa en god bok, ett litet tänkvärt citat som är känns bra att bära med sig, en varm sinnlig dusch eller bad. Ja, vad som helst – bara du är NÄRVARANDE i stunden och ägnar dig själv full uppmärksamhet.

Den stunden ger ro till tankarna och du orkar bättre vara med och vara trevlig och social efteråt.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar