Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Lucka 15: omtanke och ro

15 december 2012

Dagens lucka med dagens tanke går till alla som behöver extra omtanke och extra kärlek under de här dagarna.

20121215-104721.jpg

Japp, det är barnen som ”broderat” den fina duken som ljuset står på för några år sedan. Första gången de sydde med symaskin. Många fina dukar blev det!

Annons

Kanske du har personer i din närhet som är för gamla eller för sjuka för att fira jul i sitt eget hem som de ”alltid” gjort annars. Kanske du just är uppe i en livskris av någon form. Kanske ditt kontrakt på boende snart går ut och du inte vet var du ska bo. Kanske du separerar. Kanske du lämnar bort dina barn till den andra föräldern den första julen hittills under alla år. Kanske du själv är sjuk och krasslig. Kanske du inte har något jobb eller just blivit av med jobbet. Eller något annat som i din omgivning som ger oro. I stället för ro.

Jag tänder mitt ljus till alla som behöver energi. Med förhoppning att det sprider rofylld energi. Och hopp. För det brukar vanligen lösa sig på bästa sätt. Eller så får man försöka se till, att det sätt som det blir på, blir det bästa.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar