Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Lucka 18: nya funktionella strumpor lottas ut

18 december 2013

Vilken underbar tid det här är! Det kommer en massa fina paket till mig med saker som jag kan lotta ut till er, kära läsare.

20131218-144532.jpg

I dag kom ett paket från Mediband med bra liniment och speciella strumpor. Vi börjar med strumporna idag!

Annons

20131218-144624.jpg
 

De här strumporna heter FS6 och ger kompression åt foten. När man har dem på sig känner man att de stödjer hålfoten och håller om kring vristen. Strumporna är framtagna för att lindra besvär som krånglande hälsenor, plantar fascit (alltså förstadiet till hälsporre) och allmänna besvär från hålfoten.

 

Strumporna är även perfekta för att minska svullnaden om man råkar stuka fotleden (trampa snett). Linda foten direkt om det är illa stukat, och för att minska svullnaden. Därefter kan du gå över till strumpan för att minska risken för svullnad, liksom om stukningen är lindrig. Strumpan sitter bra på foten så den kan man sova med – vilket annars kan vara svårt med en traditionell linda.

 

Är du intresserad av att vinna ett par FS6?

Jag lottar ut ett par i vardera storleken:
* small-medium (strl 37-41)
* medium-large (strl 42-46)

Mejla mig och ange din skostorlek, samt adress. Jag behöver svaren senast på lördag 21 december, så meddelar jag vinnarna under helgen.

FS6 är värda 399 kr.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar