Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Lucka 21: dagen för tacksamhet

21 december 2012

I eftermiddag börjar jullovet för många skolbarn. Och dessutom är det den mörkaste dagen. Imorgon vänder det! Då blir det ljusare och ljusare. finns det en bättre dag för tacksamhet?

Så var tacksam för allt som du har omkring dig. Själv tackar jag min kropp som är så stark och frisk, mina fina barn, fin härligt kärleksfulla Anders, mina jobb och alla uppdrag jag får, min dator som fungerar så fint, mitt fina hus som är stabilt och ger rofylld känsla, min bil som tuffar på, min mamma som varit lite krasslig, maten i mitt kylskåp och på mitt bord, hjärnan som fungerar, kreativiteten som finns där, att jag lever och upplever… Tack, tack, tack!

Annons

I dag kommer jag att tacka – mer än vanligt – för allt fint som jag möter och ser, oavsett det är speciella händelser eller det vardagliga, Tänk vad mycket vi tar för givet och nästan aldrig skänker en tacksamhetens tanke.

Tacka din kropp extra. Stå framför spegeln och säg fina ord till dig själv. Beröm dig för olika kroppsdelar, att du är fin, att du är frisk, att benen tar dig dit du vill, att hjärtat slår, att ansiktet är vackert, att magen arbetar… Se dig själv i spegeln och ge dig själv kärlek. Om inte du tycker du själv och din kropp är värd kärlek, hur ska då någon annan tycka det?

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar