Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Lucka 22: utlottning av Sverigenyheten Polar Loop!

22 december 2013

I dag är det fjärde advent. Ute har det blåst, regnat lite och är cirka 7 grader. Varmt. Vi får nog lägga tankarna på en vit jul på hyllan här i Stockholm. Men det är perfekt springväder. Bara man vore frisk…

Annons

Jag vardagsmotionerar mer i stället. Är inne på en ny omgång av förkylning och virus, så då blir det till att ta det lugnt med tuffare träning. Men nu är Polar Loop perfekt. Då ser man direkt hur långt man går och hur mycket mer man behöver hålla igång för att få ihop sin aktivitetsmängd för dagen.

Polar Loop är en nyhet som kommer hit till Sverige under de första månaderna av 2014. Åtgången har varit så stor i de länder där den introducerats, som Finland och USA, att man inte riktigt vet när produktionen kan hinna ikapp så den kan lanseras här. Angenäma problem!

 

Jag har fått den stora förmånen att prova en Polar Loop under några veckor, och jag kan säga att jag är supernöjd. Riktigt skoj redskap. Ändå rör jag på mig rätt mycket automatiskt. Men det är otroligt skönt att se hur mycket jag går de dagar när jag har stillasittande arbete.

 

Till skillnad från stegräknare i telefonen så har jag Polar Loop på mig och med mig hela dagen, så den registrerar verkligen all rörelse. Min mobil låter jag helst ligga – jag tror inte det är bra att alltid ha den på sig nära kroppen.

Det som är extra roligt med Polar Loop är möjligheten att se all aktivitet på nätet, på en webbplats. Jag har laddat ned en app, och via den för Polar Loop över all information till appen (med hjälp av blåtandteknik) och vidare till webben där jag får all information samlad på ett ställe. Du kan läsa mer om Polar Loop här.

 

I appen kan jag i stora drag se hur det ser ut för varje dag. På webben hittar jag ännu mer detaljerad information.

 

Nu har jag fått möjlighet att

lotta ut Sverigenyheten Polar Loop!

En vinnare får chansen att få en av de första exemplaren av Polar Loop när de anländer hit till landet i början av året.

 

Mejla mig ditt namn och adress och en kort mening om varför du skulle vilja vinna Polar Loop. Märk mejlet ”Polar ”Loop

Det här är 4e adventsutlottning och jag tänkte avsluta utlottningen redan på julafton. Så mejla mig direkt under söndagen eller måndagen. Senast tisdag morgon kl 10.00 vill jag ha ditt mejl, så är du med i utlottningen.

Vinnaren meddelas här på bloggen på julafton.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar