Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Lucka 6: bra utomhusprylar för kyla och is

6 december 2013

Här kommer blandade julklappstips för den som motionerar utomhus under vintern.

Foto från www.brunngard.se

Dubbar eller broddar är supersköna att ha för den som springer. Framför allt de dagar det är blankis och man annars trippar fram som en rädd Bambi. Det finns en mängd olika dubbar, men om du ska springa med dem så är det en fördel att de har dubb både på framfoten och vid hälen. Här är en sida som har många olika varianter att välja mellan i sin webbshop.

Annons

Foto från www.icebug.se

Annars kan du ge bort ett par skor avsedda just för hala och vintriga dagar. Märket Icebug är välkänt för sin kvalitet och att de fungerar fint. Skorna har fasta dubbar i sulorna men om du går på exempelvis asfalt så sviktar dubbarna inåt, så du får ändå bra grepp. Däremot är det mindre bra förslag att gå på parketten… Icebug kan du beställa här.

SNOWCROSS CS BLACK/RD/CAN

Foto från www.salomon.se

 

Även Salomon har dubbade vinterskor som många användare är supernöjda med. Här är Snowcross CS.

 

TRAIL GAITERS HIGH LAB BLACK

Foto från www.salomon.se

 

Även Salomons Gaiters är en bra investering inför snöiga löpturer. Gaiters hindrar snön från att åka in vid vristen.

Kallt väder ställer krav på bra kläder, och framför allt lagret närmast huden. En favorit är Ullmax, som har funktionskläder av ull. Allt från tunnare underställ i Microformat till till Polypro som är avsett för lite mer intensiva aktiviteter till Woolterry.

Värmande boxertrosor för kvinnor och män, foto från ullmax.se

 

Ullmax har även strumpor, sockor, otroligt värmande och sköna boxertrosor (fantastiskt skönt för den som lätt blir kall om baken när temperaturen kryper nedåt – både män och kvinnor), behå och annat. Just nu har de kampanj på många produkter, med oslagbara priser. Gör som jag – passa på att handla julklappar till bra priser.

 

25 % rabatt!

Slutligen bra sportglasögon! Du har väl inte missat att du just nu får 25 % rabatt på det otroligt proffsiga och supersjyssta märket X-kross. Skriv koden ”Wox” när du beställer. Det är bara några dagar kvar – fram till 8 december gäller rabatten! Så skynda skynda! Gäller ordinarie sortiment och inga slipningar.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar