Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Lucka 8 – tävling X-Kross

8 december 2013

Dagens utlottning är av ett par av de fantastiskt bra sportglasögonen X-Kross. Värdet ligger på cirka 1 700 kr! Så jag är otroligt stolt över att få chans att lotta ut ett par av dessa glasögon. Utlottningen inkluderar inte slipning.

Annons

 

Matt MarronSziols200812mf023-pinkfrei (kopia)

Det finns en massa coola bågar att välja mellan.

WINTER_Orangemirror_singl

Och därefter många olika linser beroende på vad du ska ha glasögonen till.Gå in på x-kross och kolla ut dina favoriter direkt.
Du vet väl att en stor skara av Sveriges absolut bästa idrottare använder just X-Kross sportglasögon?

 

Skriv en motivering till när du ska använda glasögonen, och vilka bågar och linser du är mest intresserad av. Mejla mig informationen och din postadress på [email protected]. Märk mejlet ”X-Kross”. Jag behöver ditt svar senast 13 december, så publiceras vinnaren nästa advent, 15 december här på bloggen.

Du som vill vara säker på att ha ett par av de bästa sportglasögonen kan fortfarande idag, 8 december, beställa det på X-kross hemsida med 25 % rabatt. SISTA dagen för rabatten. Märk din beställning ”Wox” så får du rabatten.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar