Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Lugnare helger och återhämtning

30 december 2014

Under jul- och nyårshelgerna har jag – som du säkert märkt – tagit det lite lugnare på bloggfronten, liksom på andra områden. Emellanåt tror jag det är bra att stänga av lite, dra ned på tempot, vända sig inåt och hinna ikapp sig själv.

Annons

Nu börjar jag titta ut lite igen 🙂 och bloggen kommer att bli mer uppdaterad.

Att stanna upp behöver inte innebära att bli helt stillasittande och känna sig utmattad. Förhoppningsvis stannar vi upp innan vi känner oss utmattade. Jag tränar mig på att stanna upp regelbundet för att bara hinna ikapp mig själv, innan energin är slut.

IMG_6270.JPG

Det finns en fin jämförelse med att stanna upp: det är som en aktiv och tålmodig väntan på att knoppen ska slå ut. Inte hopplöshet utan aktiv lugn energi.
Själv tränar jag mer lugnt, mer yoga, mer lågintensiva konditionspass. Mer återhämtning alltså.

Jag lägger in länken till min morgonyoga som du kan prova. Enkla solhälsningar. Med miljö från varma sommaren.

Hörs snart igen.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar