Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Lycka till i dag!

7 september 2013

Lycka till alla löpare i dagens Tjejmil! 33.000 kvinnor är anmälda till loppet. Vilken folkfest! Och MåBra har sitt eget lag.

Själv har jag valt att avstå från löpning i lopp i år eftersom jag fortfarande väntar på att göra mitt veckoEKG och sen få resultaten,
Jag tror som sagt inte att det är något större fel, men jag tog beslutet att inte ställa upp i något lopp innan alla mätningar är klara. Och då vill jag hålla det, oavsett lopp och oavsett längd. Jag har varit på väg att ställa upp i både CykelVasan, halvmaran nu i september, TjejMilen och lite annat smått och gott. Så för enkelhetens skull: inga lopp alls.

Annons

Stort lycka till som sagt. Några enkla tips:
– ta det lugnt i början så du inte rusar i äg o startar för hårt, spring hellre på i slutet.
– drick vid kontrollerna eftersom det är en varm o solig dag
– drick regelbundet nu innan loppet, gärna med lite Resorb, Hydrate, H3O eller liknande i vattnet.
– njut även under loppet och gläds åt att du kan springa!
Jag är med dig mentalt och hejar på dig

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar