Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Magiska ögonblick

15 november 2013

Jag älskar att hitta det speciella som hjälper människor att ta sig vidare till nästa nivå. Någon liten grej som är genomförbar och som hjälper personen att ta ett steg till i rätt riktning.

Nu är jag i Göteborg – eller rättare sagt Mölndal – och sitter i feedbacksamtal med alla motionsledare hos AstraZeneca. Det är deras filmer som jag granskat de senaste dagarna. Och just det där mötet när man hittar det som känns rätt för personen att jobba vidare med – det är guld värt! Det är det som gör allt arbete värt!

Annons

MP900227554

 

Det samma gäller när man hittar en motionsform som funkar för en person, en övning som hjälper en annan att få mindre ont och/eller öka sin prestation, en detalj som gör att den nya vanan landar naturligt. Känslan av att få bidra på  något sätt till en annan person så han/hon kan ta nästa steg. Att föra fram tankar så de landar hos den andra på ett sätt som gör att han/hon kan titta på den utan värdering utan bara se om det är något för honom/henne. Den känslan är ovärderlig. Det är den som ger krydda till dagarna. Det är det som jag jobbar för.

 

Jag har världens bästa jobb :)! Och jag är så tacksam för alla möten med intressanta personer.

”Varje steg i rätt riktning räknas. Så enkelt är det!”

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar