Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Mellandagarna; dags att handla!

28 december 2011

Så hur har du det i mellandagarna? Hur mår du och hur har julen varit? Om vi fokuserar på mat och motion; hur har det gått?

Har du ätit så mycket som du hade tänkt dig, eller har godsakerna mest rasat in i munnen utan att du riktigt tänkt dig för? Har du vågat ställa dig på vågen ännu? I sådana fall – hur ser det ut? Som du har tänkt dig eller visar vågen mätare fler kilon?

Annons

Oavsett du har kollat av på vågen så brukar man känna det rätt väl i kroppen. Om byxlinningen sitter tight, om kjolen knappt går att knäppa, om blusen sitter som ett korvskinn… Hur som helst. Nu är det mellandagar och DAGS ATT GÖRA NÅGOT åt det! Japp, varför vänta tills det nya året. Varför låta vikten rusa i väg ännu mer. Ta tag i det NU så kanske du vinner något kilo – som du annars hade fått försöka få bort efter nyårsaftonen.

Gör dig av med alla godsaker som du har hemma, om du har svårt att låta bli att äta. Lägg in mat i frysen i små förpackningar som du kan laga till längre fram eller ta med som matlåda. Ge bort godiset eller ta med det till jobbet. Gör det samma med bullar, kakor och allt vad det må vara. Tänk på att du inte mår bättre av att ha det i din kropp i alla fall. Och ingen annan i din familj heller. Så gör er alla en tjänt och ge bort det till någon annan.

Gör något DIREKT! Det finns inget bättre tillfälle att starta en ny vana än just NU! Kör hårt!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar