Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Mindre bra uppladdning inför inspelning

22 oktober 2013

Imorgon är det alltså dags! Jag ska spela in nästa träningsdvd, som så klart MåBra tar del av. Sturebadet är så snälla att vi får hyra deras ena sal, som är superfin. Tack till Philip som ordnar allt där. Med mig kommer Johanna Larsson, som också var med i förra dvdn. Johanna jobbar på UCSP i vanliga fall som personlig tränare. Det känns superbra att ha med Johanna eftersom hon är så rörelsevan att allt blir bra på bild. Och sen är hon så STARK också – utan att se alltför übertränad ut. Hon har en sund inställning till träning, hälsa och motion, samtidigt som hon är otroligt duktig och stark själv.

Annons

 

Så här såg förra årets dvd ut.

 

Peter Frick filmar – min vapendragare när det gäller produktion av film. Även det känns tryggt och bra. Vi har gjort en del tillsammans nu och vi läser av varandra rätt bra. En viktig del för att få ett bra resultat!

Det som känns mindre bra är att… jag är lite FÖRKYLD! Ve och fasa! Jag drog på mig någon infektion i helgen när jag åkte tåg till Alvesta och sov på hotell natten inför lördagens utbildningsdag för Korpen Växjö. Sen pratade jag hela lördagen, kom hem seeent. Och så var förkylningen ett faktum. Det hörs inte så mycket på rösten men jag har känt mig seg i kroppen. I går sov jag 1,5 timmar mitt på eftermidagen när jag kom hem från möten. Jag slockande helt enkelt ovanpå sängen. Ändå somnade jag in lätt vid 22 tiden igår och sov länge idag.

Nu känns det tack och lov bättre. Så det här blir bra. Tills imorgon hinner jag bli frisk. Jag laddar med vitlök och ingefära idag. Man ska ju inte träna med förkylning i kroppen, så det är underbart härligt att det har släppt och vänt i natt. Men jag kan ju inte träna, hoppa och skutta som jag har tänkt här hemma de här dagarna. Fast det går nog bra. Blir väl några fler omtagningar bara… Och jag kan ju göra allt till musiken med pyttesmå steg. Och tänka igenom alla övningar.

Så imorgon blir det på med fina Casallkläder och Merrell skor. Och så filmning. Rapport kommer efter filmningen.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar