Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Mitt nästa träninghäfte/bok

13 november 2013

Snart är den ute i handeln! Min nästa bok/häfte: Träna med gummiband från SISU Idrottsböcker.

Omslagsfoto kopia

 

Här kan du se webbsidan om boken:

 1311 Träna med gb webb info

 

 

Du kan se en trailer om boken här.

 

Jag måste erkänna att jag fortfarande både lyssnar och ser på mig själv med lätt skräckblandad förtjusning. Jag vill gärna se hur det ser ut och höra hur det låter, samtidigt som det är så lätt att hamna i bedömning av mig själv: hur jag låter, hur jag har huvudet, vilka miner, hur kläderna sitter, att min röst låter märkligt… Ja, du känner kanske igen dig. Men jag börjar vänja mig vid detta också.

Annons

Hur som helst. Boken känns jätteskoj och jag är nöjd med den. Du kan gör alla övningar som jag och Marcus visar hemma och det finns många alternativ till utföranden. På nätet kan du se filmer av alla övningar och det finns program i slutet av boken. Ett julklappstips kanske till den träningsintresserade.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar