Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Mot Oslo

7 februari 2015

Jag sitter här i luften mellan Köpenhamn och Oslo och fascineras över att ha uppkoppling även här i flyget, Jag har varit tre dagar (inräknat denna) i Åre och haft utbildning av certifierade MammaMagetränare. Det var Åre naprapaterna som drog ihop allt. Superskoj!

Annons

På tre dagar hade vi riktiga väderomslag: -19 grader när jag landade på torsdagen, regn och plusgrader igår och så i dag enorm snöstorm. Det var tveksamt om det skulle gå att köra flygtaxin från Åre till Östersund på grund av all snö, men vi kom iväg. Det blåste på tvären och vräkte ned snö. Riktig snöstorm!

Mot Oslo och en ny utbildning av certifierade MammaMagetränare som startar imorgon söndag. Men att ta sig från Östersund till Oslo var knepigt: Östersund-Arlanda-Köpenhamn-Oslo. Jag tänkte nämligen inte på att det var så nära mellan Åre och Trondheim att jag kunde ha flugit Trondheim-Oslo (en timmes flyg, många gånger om dagen!). Men samtidigt var det sån snöstorm idag att jag nog inte tagit mig fjällvägen till Trondheim.

Så här sitter jag på flyget på sista sträckan och skriver en blogg. Fantastiskt att det funkar så fint. Just nu är det riktigt bumpigt i luften för vi lämnar oss Oslo. Så nu stänger jag datorn och kopplar ned mig. Natti natt, hörs imorgon igen.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar