Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Motionsklapp

18 december 2011

Julen närmar sig alltmer, nu är det knappt en vecka kvar till dopparedagen! Frågor dyker hela tiden upp om julklappar och julstressen smyger sig på många. Vaaad ska jag hitta på till moster/faster/sykons man som har allt? Jo. Jag har svaret!

Annons

Varför inte ge bort ett motionspass i julklapp? Perfekt! Välj ett provträningspass på en anläggning och se gärna ut ett pass som personen är lite nyfiken på, eller som DU tycker han/hon borde vara nyfiken på. Eller bjud på ett motionspass tillsammmans med dig. Det behöver inte vara så avancerat utan en promenadrunda tillsammans så får ni gott sällskap och skön motion samtidigt. Eller varför inte ge bort ett 5-klippkort på promenader med dig. Att utnyttjas innan sista mars 2012. Vill du höja takten blir det gågging eller löpning på schemat. Underbart härligt! Eller gå och simma tillsammans.

Alltför ofta ser vi motion som något nödvändigt ont. Något vi MÅSTE göra. Varför inte göra slag i saken och ändra synen på motion direkt? Se det som den belöning det är för kroppen.

Tänk vilken härlig julklapp du då ger bort: en klapp som dels gör skönt under tiden den utförs och dels gör skönt på lång sikt. Du ger bort möjlighet till hälsa och välmående, mer energi och glädje. Underbart! Så mer motionsklappar i år är mitt råd!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar