Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Några timmar kvar…

31 maj 2014

Några timmar till start av maran. Jag har just avslutat frukosten, som bestod av det ”vanliga”: ett kokt ägg, skivad banan med laktosfri vaniljyoghurt, ekologisk müsli, blandade nötter. Till det en kopp kaffe och ett litet glas proviva.

Annons

Jag ska nog ta med en extra smörgås med skinka, om jag blir hungrig innan starten.

Idag springer jag i långa Salomon kompressionstights, behå från Swegmark, funktionslinne från Salomon. Tar nog en lång funktionströja ovanpå. Det är lite kyligt ute med risk för regnskurar. Innan start tar jag nog med regnkläder – eller en stor soppåse att dra på mig för värme och torrhet.
Skor är mina vanliga från Nike och strumpor blir från Peak Performance. Allt är sömfritt för så liten skavrisk som möjligt.

Med mig tar tar 4 påsar gel. Upptäckte igår att man behöver ta med sig det själv. Vi får väl se hur det går under loppet, min mage brukar tycka det är halvskoj med gel. Men nu är det för sent att ändra på.

Jag startar 12.10. Bara att slappna av, springa och njuta. Startnumret är 20133 om någon undrar… Håll gärna en extra tumme för mig idag! Kram

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar