Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Lucka 14: utlottning av Reztart

14 december 2013

I dag lottar jag ut smarriga bars från Reztart. Perfekta som mellanmål eller om du är sugen på något. Så här en lördag funkar de kanon som lördagsgodis – även till barnen. Och varför inte byta ut något av julens snaskigheter mot lite nyttigare alternativ?

Annons

IMG_4761

 

Reztart är en svensk produkt och deras bars innehåller inga artificiella ämnen och inte heller något tillsatt socker. Otroligt goda! De är även en stor favorit hos mina barn – framför allt smaken med äpple och kanel.

Produkterna är även fria från gluten och nötter!

 

Mejla mig om du vill vara med i utlottningen! Jag skickar några olika smaker till tre vinnare! Markera ditt mejl med ”Reztart”.

Just nu kan du dessutom passa på att beställa ett ”smaka-på-kit” från Reztart till ett otroligt förmånligt pris. Kanske något att ge bort i julklapp i stället för den där gamla vanliga chokladasken?

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar