Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Nya heta trenden med PT online – snart här!

26 november 2013

Att träna med personlig tränare spås vara en fortsatt stark trend under 2014, och framför allt spås PT på distans att öka.

Under en stor del av 2013 har jag tillsammans med Anna Lissjanis – trendoträning – arbetat mot en webbyrå för att sätta ramarna kring en sådan plattform: pto. Personlig Träning Online. Vi har stött och blött. Tänkt och testat. Filmat och fotat. Skrivit och knåpat. Och nu är det nära! Snart är vår webbplattform klar och färdig att lanseras!

Annons

Med pto. kan du träna med vilken PT som du vill, som är ansluten till pto. Du kan alltså nu träna med din favorittränare fast ni bor på olika platser. Allt sker via webben och via telefonen.

131126 pto dump kopia

Pto. blir en mötesplats – eller ett hotell – med en massa bra tränare som du kan välja mellan. Varje tränare erbjuder träningspaket eller kostpaket som du kan köpa – under kortare eller längre period. Du väljer själv. Du betalar via en säker betalning på nätet, svarar på några frågor om dina mål och din träningsbakgrund och vips kan du börja träna.

Din tränare skriver program till dig beroende på vad du vill. Det kanske är att gå ned i vikt, komma igång med joggning, springa en halvmara, orka vandra i fjällen, få mer muskler… Dina program får du direkt i din Smartphone via en app som du laddar ner. Självklart får du hjälp med både kost och träning – om du köper ett sånt paket – eller något av dem. Via appen kan du även chatta med din tränare och få svar på dina frågor och funderingar.

1310 pto app utkast kopia

En annan bra sak med appen är att när du fyller i din träning i programmet så ser din tränare direkt hur du tränar. Och ni kan tillsammans lättare utvärdera hur du når dina mål och om ni eventuellt bör förändra träningen.

Just nu håller vi på att testköra webbsidan för fullt, liksom appen. Nu i december släpps de första tränarna på sidan. Självklart är jag en av dem! Vill du träna med mig? Håll ögonen öppna på pto.nu så ser du när du kan gå in och läsa mer.

Ses där!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar