Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Ny träningsdvd!

30 november 2012

Du har väl sett i MåBra nr 12 – som är ute nu – att jag har tagit fram en ny träningsdvd. Och MåBra GER den till dig som prenumerant! Vilken julklapp! Och de som inte prenumerar än kan få den genom att köpa nästa tidning, som finns i butiken 18 december och framåt.

Annons

På dvdn har jag tagit fram ett hemträningsprogram. Jag har fått mycket positiv respons på de två tidigare träningsdvd som också följt med MåBra tidningen. Nu är det alltså dags för en ny version.

Träningen är lika enkel att utföra. Och lika effektiv. Du behöver bara ha utrymme att kunna ta ett steg i sidled och sträcka dig uppåt. Inga redskap behövs – förutom din egen kropp.

Kondition, styrka och nedvarvning innehåller dvdn och hela passet tar bara 20 minuter att genomföra. Ändå kommer du med säkerhet att bli både svettig och trött (förutsatt att du tar i så klart). Om du någon dag inte ens får in 20 minuter träning i ditt schema så kan du köra expresspasset på 10 minuter. Perfekt att klämma in nu i tider av julstök! I expresspasset får du uppvärmning och kondition.

Så tipsa dina vänner om att köpa nästa nummer av MåBra.

 

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar