Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Nya tag

16 december 2011

Den här veckan har gått i sjukdomens tecken. Därför har det varit lite tyst här på min sida. Det började i söndags med min lillkille på 6 år som fick kräksjukan. En rejäl omgång… Så det var spurter till toaletten under hela dagen tills hans lilla kropp lugnade ned sig.

Annons

Sen blev min stora kille illamående o fick ont i magen. Själv blev jag mest hängig o öm i magen. Men en sjukdag på för honom gjorde att han blev friskare.

Hur träningen har gått en sån här vecka? Sådär. Ändrade planer helt klart. Mer träning på hemmaplan, så att ha vikter, dvd eller vad du gillar själv är guld såna här veckor. Framför allt pm man är ensamstående med barn.
Men när jag var risig blev det ingen träning alls så klart. Då ska kroppen kurera sig.

Idag är det nya tag. Jobbdag o skoldag. Så jag tar o springer hem från min mottagning där jag jobbar med träningskunder. 13 eller 16 km blir det beroende på hur formen känns. Ska bli skönt!

Fin fredag till er alla!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar