Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Nyttiga och goda bars lottas ut

16 december 2014

I dag lottar jag ut bars från Paleo Crunch. Det här är  en svensktillverkad naturlig bar som tillverkas med så få tillsatser som möjligt, den är raw och ekologiskt – dessutom smakar gott. En nyhet är att man även har tagit fram en återhämtningsbar med mer protein i.

Annons

IMG_8256.JPG

 

Paleo Crunch skriver själva: ”… rå energi och recovery bar tillverkad av nötter, frön, bär och frukt och inget annat. Vi tycker inte att man kan vara smartare än naturen. Så vi har tagit de bästa ekologiska råvarorna vi kan hitta som vi sen hackar och pressar till otroligt goda och näringsriktiga rå energibars. Paleo Crunch är 100% ekologiskt och glutenfria, inga tillsaster bara rå energi som vi vet kommer att hålla dig på topp under hela dagen!”

 

Det finns sju smaker att välja mellan. Gå in på sidan Paleo Crunch och se vilken som du tror är din favorit. Mejla din favorit till mig så får du chans att vinna den. Fem lyckliga vinnare får några olika smaker. Jag kan dock inte garantera att du får just den som du önskar dig helst. Men du får en chans att smaka olika bars.
Ditt namn och postadress är också nödvändigt så jag kan skicka bars om du vinner. Senast på fredag 19/12 behöver jag ditt svar, så meddelar jag vinnare under helgen.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar