Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

…och vinnaren av Polar Loop är…

17 februari 2014

Intresset för Polar Loop har varit överväldigande! Otroligt skoj! Det har varit superskoj att läsa alla fina motiveringar och jag önskar att jag hade en hel kartong full med Polar Loop att lotta ut.

Lotten avgör så klart vem som vinner Polar Loop och vinnaren är:

Annons

 

Theresa Gyllander, Frösön

 

Theresa skriver

”…Åh vad jag skulle vilja vinna! Har sedan 6 veckor tillbaka ändrat min livsstil. Egentligen började det i somras då jag upptäckte din app; MammaMage och började träna efter den. Någon månad tappade jag tyvärr geisten, men kom igång med appen igen. Nu tränar jag Tabata samt har förändrat/förbättrat min kost. Det känns så himla bra! Men…. fortfarande lite svårt med vardagsmotionen och skulle bli så peppad av den här lilla mackapären…”

Stort grattis Theresa!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar