Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Oj vilken skön träningsvärk!

22 december 2012

I dag skrattar mina barn åt mig när jag ska gå nedför trappan till undervåningen. Jag stånkar och stönar för varje steg och jag måste hålla mig i räckena. Oj, vilken träningsvärk jag har idag! Så länge sedan. Och så skönt.

Annons

I går var jag på ett Bosupass plus ett spinningpass på Planet Fitness. Ledare på båda var Rebecka Miller som älskar benträning. Och jag som sällan brukar få träningsvärk i benen. Men nu blev det annorlunda.

En hel del utfall under Bosuträningen lade grunden för känslan i benen. Och sen under spinningen stod vi tidvis helt stilla med överkroppen och höfterna och lät benen veva runt pedalerna. Vi såg alla ut som tecknade seriefigurer som försöker springa fort – överkroppen är blickstilla medan benen snurrar runt runt som ett hjul. Så stod vi flera intervaller. Med tung belastning, mellanbelastning och supersnabb takt. Det brände i låren kan jag lova. Och till så var det vanliga intervaller. Ett jätteskoj och varierat pass.

Och idag har jag rejäl träningsvärk. Alltid kul att kunna glädja sina barn :D.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar