Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

På onsdag gäller det

17 oktober 2011

Nu på onsdag är det dags! Dags för MåBra kvällen på Intiman. Och dags för mig och Mia Törnblom att hålla föreläsning.

Jag ser verkligen fram emot kvällen. Biljetterna är slutsålda sedan flera veckor, så på onsdag kväll vid kl 18 bänkar sig cirka 600 personer för att lyssna på mig och Mia. Så skoj!

Annons

Jag ska prata om ”Ta hand om din kropp, var ska du annars bo?” Det är ju mitt talesätt som jag ofta tar fram. Och det stämmer ju så väl. Om vi inte värnar om våra kroppar – då lever vi ju inte längre.

Jag hoppas att du kommer till Intiman och lyssnar på mig. Jag tror det blir en magisk kväll! Och jag ska göra mitt bästa för att bidra med magi och positiv energi. Syns!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar