Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

”…perfekt med dvd på 20 minuter…”

17 januari 2013

…och i dag fick jag ett till fint boostmejl om dvdn:

”Hej!
Jag vill bara tacka för träningsdvdn som följde med Måbra tidningen. Jag uppskattar den verkligen!!
Passar perfekt att hinna med för mig som är en småbarnsmamma, med tanke på att det är 20 min el 10 min pass. Jag har köpt den till 2 vänner, även tipsat andra vänner att köpa den, som också har gjort det sen.
Bra roliga övningar 🙂 . /Maria”

Annons

Du har väl också testat dvdn? I bland vet jag att läsare har fått dvdn men sen blir den liggande BREDVID dvdspelaren i några veckor/månader, innan den till slut letar sig in i spelaren och första träningspasset blir av.

Så… om din dvd ligger där och ser fin ut – in med den i spelaren och kör ett pass direkt! Så blir premiären överstökad. Sen är det bara att fortsätta träna!

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar