Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Present till dig själv

29 maj 2011

Idag har det varit mors dag och många är nog mammorna som blivit grattade på allehanda sätt under dagen. Frukost på sängen, fika, egenhändigt målade kort, pysselsaker, små grejer från affären… mysiga och fina saker som barnen gjort och vill ge.

Annons

Min fråga är vad du har gett dig själv i present på mors dag. Mors dag är ju en perfekt dag att ge sig själv en fin present också.

Själv har jag gett mig en härlig sovmorgon tillsammans med mina barn. En frukost som barnen fick göra – det blev en latte med färska jordgubbar. Inte helt fel! Och sen lite mer frukost att stå sig på med ägg och grönsaker.
Lite aktiviteter med barnen på dagen eftersom det är avslutningar på nästan allt som barnen gör och går på i vanliga fall. Sen blev killarna jätteglada när det fick leka med sina bästa kompisar. Och jag blev jätteglad av att kunna ha några timmar själv. Jag stack ut och sprang. Ingen stress, ingen tid att passa, inga barn som jag vet sitter och väntar. Så skönt. Solen lyste, det blåste lite lätt. Underbart. Jag tog en lite längre runda än vanligt, kroppen fungerade härligt och löpningen kändes skön.
Resultat av detta: glada barn och glad mamma 🙂

Efter det blev det mer traditionell morsdag fika och sedan en skön kväll hemma med sällskapsspel.

Min mors dag: riktigt underbar! En dag med de närmaste personerna nära mig. Och med en skön gåva till mig själv och min hälsa.

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar