Katarina Woxnerud är en av Sveriges mest välkända fitnessprofiler. Här svarar hon på frågor och tipsar om bästa prylarna, träningen och övningarna för dig som vill förbättra formen. Katarina ger dig alltid senaste nytt inom träning och motion.

Annons

Proppfull föreläsning

8 mars 2013

Sammanfattning av gårdagskvällen är: underbar! 80 personer var bokade till föreläsningen i det nyinvigda fina biblioteket i Mönsterås. Över 100 personer dök upp. Totalt räknades 108 personer in. Maxgränsen låg på 100 av utrymningsskäl. Så några för många råkade slinka in. Och flera blev tvungna att vända i dörren. Otroligt skoj med så stort intresse.

Annons

I väntan på åhörarna

Föreläsningen kändes bra. Det är ofta så gemytlig och skön stämning när man är ute på det här sättet. Åhörarna är med, diskuterar, funderar, kommer med tankar… Så otroligt roligt att kunna ge inspiration och nya tankar på det här sättet. Att inspirera till att ta hand om sig mer genom små förändringar.

Biblioteket var superfint. Föreläsningssalen perfekt med bra ventilation. Den enda missen var ljudanläggningen. Vi fick inte till något ljud! Trots headset och myggor på plats så var det ingen som tog ljudet när jag hade apparaten på mig. För att ljudet skulle förstärkas var jag tvungen att hålla myggan rätt framför munnen, men det funkade ju inte.

Tack och lov har jag en stark röst som nu kom väl till pass. När jag är frisk är det inga problem att prata utan extra ljud. Men om rösten är lite skrovlig eller förkyld är det värre. Men det gick bra den här gången. Och ingen behövde hörslinga så vi klarade oss ändå.

I dag styrde jag kosan hemåt igen. Buss och två tåg tog mig tillbaka till mina kära barn, som  jag saknat under de här dagarna. Skönt att komma hem igen.

Tack Småland för den här gången. Suveränt arrangemang – som vanligt – av Studieförbundet Vuxenskolan. Det är alltid lika skoj att föreläsa för er. Denna gång samarrangerades föreläsningarna med kommunerna och med folkhälsoarbetet på plats. Småland är nog det område i Sverige som har haft de mest fulla föreläsningarna hittills på min turné. Jätteskoj! Jag ser fram emot att få träffa fler smålänningar i andra orter :).

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar